Κωδικός Προϊόντος: K 88
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

Κωδικός : 88

                                                           ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

                                                              ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΗΠΟΥ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΥ  1,80 ΜΗΚΟΣ  0.60  ΠΛΑΤΟΣ  0,95  ΥΨΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  2 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ   4   ΞΥΛΙΝΟΙ ΔΟΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ  3  ΞΥΛΙΝΟΙ ΔΟΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Το παγκάκι αποτελείται από μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία. Ο μεταλλικός σκελετός είναι κατασκευασμένος από δύο σωλήνες διατομής Φ60 , μήκους 95 εκ. ο καθένας, κουρμπαρισμένοι στο μέσο υπό αμβλεία γωνία κατά τέτοιο τρόπο ώστε στη μία πλευρά να προσαρμοσθούν τα ξύλα της πλάτης και στην άλλη τα ξύλα του καθίσματος του παγκακιού.

Τα δύο  άκρα του κάθε σωλήνα σφραγίζονται με σιδερενιες  τάπες  έτσι ώστε να στεγανοποιείται το εσωτερικό του. Στην κάθε μία από τις δύο πλευρές των σωλήνων,  συγκολλούνται  δύο μεταλλικά στοιχεία από σωλήνα επίσης Φ60 , μήκους 40 εκ. σε απόσταση 35 εκ. μεταξύ τους, , δημιουργώντας έτσι τα πόδια του παγκακιού. Τα πάνω άκρα των ποδιών είναι κομμένα φαλτσο  έτσι ώστε κατά τη συγκόλληση να εφάπτονται απόλυτα με τον σωλήνα

Στο εσωτερικό μέρος του κάθε  σωλήνα και σε απόσταση 35 εκ. από το άκρο του συγκολουντε σωληνες Φ22 που χρησιμοποιουντε ως αντιρριδες.

Στο κάτω μέρος από το κάθε ένα από τα πόδια του παγκακιού συγκολλάται μεταλλική  πλάκα πάχους 4 χιλ.  έτσι ώστε να είναι δυνατή η στερέωση τους στο δάπεδο με ούπα.

Τα ξύλινα μέρη του παγκακιού αποτελούνται από 6  στοιχεια σουηδικα ξυλείας διαστάσεων 180Χ8Χ4,5 εκ.

Τα τεσσερα από αυτά αποτελούν το κάθισμα και τα 3 την πλάτη του παγκακιού. Η στερέωσή τους γίνεται στον σωλήνα με καρόβιδες διαστάσεων 8Χ120 χιλ.

ΞΥΛΕΙΑ

Το ξύλο που χρησιμοποιείται ειναι σουηδικο  σύμφωνα  με τα προτυπα.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα βερνίκια και τα χρώματα με τα οποία προστατεύονται τα ξύλινα και σιδερενια μέρη είναι ειδικά μελετημένα για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας και είναι απολύτως ακίνδυνα για τους χρήστες  και δίνουν μεγάλη αντοχή στην  κατασκευη

Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής  διεξάγονται σύμφωνα με

·          Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2000

·         

 

Tags: πακ,