Κωδικός Προϊόντος: K 130
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

Κ 130

                                                                   ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

                                                         ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΔΙΧΤΥ

Το σετ για τον πλήρη εξοπλισμό τεννις περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη:

  •  Ένα ζεύγος ορθοστάτες με τις βάσεις στήριξης
  •  Ενα  δίχτυ (φιλέ) 
  •  Μηχανισμός Τάνυσης .
  •  

Οι ορθοστάτες κατασκευάζονται από μεταλλική σωλήνα Φ 3" εξωτερικής διαμέτρου 8,8 εκ. και συνολικού μήκους 150 εκ., στο οποίο τοποθετείται μεταλλικός μηχανισμός τανύσεως. 
Στο επάνω μέρος του σωλήνα υπάρχει τροχαλία. Στον ένα από τους δύο στυλοβάτες και στο κέντρο περίπου προσαρμόζεται ο ειδικός μηχανισμός με τροχαλίες, γρανάζια και ατέρμονους κοχλίες για την τάνυση του φιλέ, ο οποίος από τη μία μεριά συνδέεται με την κουβαρίστρα και από την άλλη σταθερά με ειδικό γάντζο στον άλλο στυλοβάτη.  Οι ορθοστάτες στερεώνονται στο δάπεδο μέσα σε βάσεις που είναι μεταλλικές γαλβανιζέ  μήκους 50 cm.Συνοδεύονται από μεταλλικά πώματα για την κάλυψη των βάσεων στην περίπτωση αφαίρεσης των ορθοστατών .  (ελεύθερο ύψος 110 εκ.)
Το φιλέ έχει διαστασεις 12,8χ1,07m. Σχηματίζεται από μικρά τετράγωνα που έχουν μήκος πλευράς 3 εκ. και συγκρατείται από ένα συρματόσχοινο στο επάνω μέρος, το οποίο καλύπτεται από λευκή ταινία πλάτους 5 εκ. και από τις δύο όψεις του φιλέ. Η ίδια λευκή ταινία τοποθετείται σε απόσταση 25 εκ. από τα πλάγια άκρα του φιλέ κατακόρυφα και ταυτόχρονα κάθετα στις πλάγιες και κεντρικές γραμμές.
Το φιλέ στερεώνεται στους ορθοστάτες με τη βοήθεια  μεταλλικών κρίκων που είναι τοποθετημένοι στις εσωτερικές πλευρές του ζεύγους των ορθοστατών. 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ 

Τα χρωματα που χρησιμοποιουνται ειναι υψηλης αντοχης μη τοξικα φιλικα στο περιβαλλον και το χρηστη

Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής για την επεξεργασία πρώτων υλών διεξάγονται σύμφωνα με:

  •  Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2008

 

Tags: tennis