Κωδικός Προϊόντος: K 132
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

Κωδικός : 132   

                                                                             ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

                                                                     ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΧΤΥ

Οι εστίες ποδοσφαίρου αποτελούνται από δύο οριζόντια δοκάρια που ενώνονται οι κορυφές τους με ένα οριζόντιο δοκάρι, σχηματίζοντας έτσι ένα πλαίσιο σχήματος «Π».
Τα κάθετα και το οριζόντιο δοκάρι είναι μεταλλικοί σωλήνες κυκλικής διατομής Φ11.  Η απόσταση μεταξύ των κάθετων δοκαριών με εσωτερική μέτρηση είναι 732 εκ. και η απόσταση της εσωτερικής πλευράς του οριζοντίου δοκαριού από το έδαφος είναι 244 εκ.
Στη βάση οπίσθιου τμήματος της εστίας είναι προσαρμοσμένο ένα στήριγμα για τη στερέωση του διχτυού. Το στήριγμα έχει σχήμα «Π» και είναι κατασκευασμένο από μεταλλική σωλήνα διατομής Φ 40. Έχει δε διαστάσεις 740Χ150 εκ. 
 Για τη στήριξη του διχτυού, η εστίες στο επάνω οπίσθιο τμήμα τους διαθέτουν μεταλλικές αντηρίδες κατασκευασμένες από σωλήνα διατομής Φ 60 και μήκους 270 εκ. 
Η τοποθέτηση των εστιών στο έδαφος γίνεται με πάκτωση των άκρων των εστιών σε βάθος 50 εκ. από την επιφάνεια του εδάφους. Τα κάθετα και τα οριζόντια δοκάρια έχουν χρώμα λευκό.

Οι εστιες ποδοσφαιρου υπαρχουν και σε αλουμινιο

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.


ΧΡΩΜΑΤΑ 

Τα χρωματα που χρησιμοποιουνται ειναι υψηλης αντοχης μη τοξικα φιλικα στο περιβαλλον και το χρηστη

Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής για την επεξεργασία πρώτων υλών διεξάγονται σύμφωνα με:

  •  Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 200
Tags: esties, ep