Κωδικός Προϊόντος: ΚΩΔ 105
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

ΚΩΔ 105
 

                                                                       ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
                                                    ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΛΙΟΣ ΚΑΔΟΣ

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  •  Το κυρίως σώμα 
  •  Το μεταλλικό εσωτερικό κάδο 
  •  και την κολώνα στήριξης

Το κυρίως σώμα του κάδου αποτελείται από δύο μεταλλικές λάμες διατομής 40Χ3 χιλ. οι οποίες είναι διαμορφωμένες σε κυκλικό σχήμα με διάμετρο 40εκ. Επάνω στις λάμες έχουν εφαρμοστεί τα ξύλινα τμήματα του κάδου. Αποτελούνται από 16 τεμάχια ξύλινους πήχεις από σουηδική ξυλεία, διατομής 4,5Χ2 εκ. και μήκους 53 εκ. τα ξυλα βιδωνοντε με καροβιδες 6χιλιοστων μια στην επανω λαμα και μια στην κατω.
Ο εσωτερικός μεταλλικός κάδος είναι κατασκευασμένος από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 0,5 χιλ., είναι διαμέτρου 33 εκ. και  ύψους 44 εκ. και στο επανω μερος του διαθέτει δύο αντικριστές χειρολαβές, για τη διευκόλυνση της εκκένωσής του. Στηρίζεται δε στο εσωτερικό του καλαθιού. Ο μεταλλικός κάδος φέρει στον πυθμένα  του  οπές διαφυγής  των ομβρίων υδάτων και των υγρών των απορριμμάτων που εισέρχονται στον κάδο.
Η μεταλλική κολώνα στήριξης του κάδου είναι κατασκευασμένη από σωλήνα διατομής 60 χιλ. και έχει μήκος 87 εκ.Συνδέεται με το κυρίως σώμα του κάδου με 2λαμες διατομής 40Χ3 χιλ.
Στη βάση της διαθέτει τη φλάντζα στήριξης απο λαμαρινα 4 χιλιοστων η οποία είναι τοποθετημένη έτσι ώστε να εξάπτεται με την εξωτερική πλευρά της κολώνας. Η κυκλική πομπέ φλάντζα έχει διάμετρο 25 εκ.

η ολη κατασκευη βιδωνετε με ουπα στο τσιμεντο

Tags: σ, , δ