Κωδικός Προϊόντος: K 127
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

ΚΩΔ 127

                                             ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
                                                 ΜΠΑΣΚΕΤΑΣ ΑΠΛΗΗ μπασκέτα  αποτελείται από :

  •  Το κορμο
  •  Το ταμπλό
  •  Τις αντηρίδες
  •  Το στεφάνι
  •  βαση πακτωσης

Ο κορμος αποτελείται από μια σωληνα διατομής  Φ 80  η οποία έχει ύψος  απο 275 εως 305 εκ (αναλογα με τη χρηση για παιδια δημοτικου η και ποιο μεγαλους σε ηλικια) Σε ύψος 221 εκ. από το έδαφος υπάρχει όμοια σωληνα  μήκους 80εκ  συγκολλημένη διαγωνίως για τη στήριξη του ταμπλό. Επίσης για τη σταθερότητα της κατασκευής υπάρχει σωλήνα Φ70 και μήκους 60 εκ. η οποία συνδέει τις 2 σωληνες.
Στην κορυφή  του κορμου  υπάρχουν λαμες που συνδέουν τις αντηρίδες με τον κορμο . Οι αντηρίδες είναι σωλήνες Φ ¾ " και έχουν μήκος 90 εκ περιπου.Το ταμπλό κατασκευάζεται από γωνιά 50Χ30 και έχει  διαστάσεις 90Χ120 εκ. Στο κέντρο του μεταλλικού πλαισίου και σε ίσες αποστάσεις από τις κάθετες πλευρές του κατασκευάζεται δεύτερο μικρότερο μεταλλικό πλαίσιο διαστάσεων 45Χ35 εκ. Το ταμπλό από plexi glass διαστάσεων 90Χ120 εκ. και πάχους 10 χιλ. στερεώνεται στις μεταλλικές γωνίες με φρεζάτες βίδες και ανάμεσα σε αυτό και στις μεταλλικές γωνίες παρεμβάλλεται ελαστική μεμβράνη 50Χ3 χιλ. για την απορρόφηση των κραδασμών. 
Η στεφάνη κατασκευάζεται από μασιφ σιδερο Φ 20 με εσωτερική καθαρή διάμετρο 45 εκ. και στερεώνεται στη βάση στήριξης του πίνακα με 4 βιδες Μ10. Στο κάτω μέρος της στεφάνης υπάρχουν 12 γαντζάκια για τη στήριξη του διχτυού.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού  είναι επαρκείς για να παραλάβουν  τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ 

Τα χρωματα που χρησιμοποιουνται ειναι μη τοξικα υψηλης αντοχης και φιλικα για τον χρηστη και το περιβαλλον 

 

 

 

Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής για την επεξεργασία πρώτων υλών διεξάγονται σύμφωνα με:

  •  Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2008
Tags: mpasketa, aplh