Κωδικός Προϊόντος: K 124
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

ΚΩΔ 124

                                                        ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
                                                   ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΗΗ μπασκέτα  αποτελείται από :

  •  Το κορμο
  •  Το ταμπλό
  •  Τις αντηρίδες
  •  Το στεφάνι
  •  Κυτιο με καπακι και ροδεςΟ κορμός της μπασκέτας αποτελείται από δύο μέρη και κατασκευάζεται από λαμαρίνα πάχους 3 χιλ. Το πρώτο μέρος ξεκινά από διατομή 35Χ15 εκ. και καταλήγει σε διατομή 25Χ15 εκ. σε ύψος 210 εκ. Στη συνέχεια ακολουθεί το δεύτερο μέρος με κλίση 120ο περίπου, το οποίο ξεκινά από διατομή 25Χ15 εκ. και καταλήγει σε διατομή 15Χ15 εκ. και μήκος 125 εκ.
Στο δεύτερο τμήμα της μπασκέτας και σε απόσταση 95 εκ περιπου  από το σημείο τοποθέτησης του ταμπλό συγκολλούνται λαμάκια 30Χ3 χιλ, με τα οποία συνδέονται οι αντηρίδες. Επίσης στο άνω άκρο του κορμού υπάρχει λάμα 60Χ6 σχηματος τ  για τη στήριξη του ταμπλό στον κορμό.
Οι αντηρίδες κατασκευάζονται από σωλήνα ¾ " και μήκους 190 εκ περιπου,  οι οποίες ξεκινούν από το δευτερο τμήμα του κορμού και καταλήγουν στις δύο επάνω άκρες του ταμπλό.  
Το ταμπλό κατασκευάζεται από γωνιά 50Χ30 και έχει  διαστάσεις 90Χ120 εκ. Στο κέντρο του μεταλλικού πλαισίου και σε ίσες αποστάσεις από τις κάθετες πλευρές του κατασκευάζεται δεύτερο μικρότερο μεταλλικό πλαίσιο διαστάσεων 45Χ35 εκ. Το ταμπλό από plexi glass διαστάσεων 90Χ120 εκ. και πάχους 10 χιλ. στερεώνεται στις μεταλλικές γωνίες με φρεζάτες βίδες και ανάμεσα σε αυτό και στις μεταλλικές γωνίες παρεμβάλλεται ελαστική μεμβράνη 50Χ3 χιλ. για την απορρόφηση των κραδασμών. 
Η στεφάνη κατασκευάζεται από μασιφ σιδερο Φ 20 με εσωτερική καθαρή διάμετρο 45 εκ. και στερεώνεται στη βάση στήριξης του πίνακα με 4 βιδες Μ10. Στο κάτω μέρος της στεφάνης υπάρχουν 12 γαντζάκια για τη στήριξη του διχτυού.
Το ύψος της στεφάνης βρίσκεται σε ύψος 275 εκ. από το έδαφος.
Ο κορμός της μπασκέτας στο κάτω άκρο του καταλήγει σε ενα κουτι σε σχήμα τραπεζίου με διαστάσεις 100Χ70 εκ. και έχει μέγιστο ύψος 70 εκ. και κατασκευάζεται από λαμαρίνα πάχους 4 χιλ.
 Στο εμπρόσθιο μέρος της η βάση φέρει δύο ρόδες  και δυο στο πίσω μέρος, η οποίες είναι περιστρεφόμενες για να γίνει η μετακίνησή της ευκολότερα.
Στο μεταλλικό κουτί  τοποθετείται άμμος για να αποτρέπει την ανατροπή της μπασκέτας.
Στο επανω μερος του κυτιου υπαρχει καπακι  και χειρολαβή κατασκευασμένη από σωλήνα διατομής 1" σε σχήμα «Π» για την ευκολη μετακινηση της μπασκετας 


ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού είναι επαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία για τα οποία έχουν μελετηθεί ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ 

Τα χρωματα που χρησιμοποιουνται ειναι υψηλης αντοχης μη τοξικα φιλικα στο περιβαλλον και το χρηστη

Όλες οι διαδικασίες εργασιών της παραγωγής για την επεξεργασία πρώτων υλών διεξάγονται σύμφωνα με:

  •  Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2008

 

 

Tags: mpasketa, oi