Κωδικός Προϊόντος: Κ 13Α
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

ΚΩΔ 13Α

ΚΟΥΝΙΑΣ ΦΩΛΙΑ

 Διαστάσεις :2,10 υψος 1,80 πλατος 3,00 μηκος Αποτελείται από ένα οριζόντιο  μεταλλικό δοκο  διατομής Ø 2,5" και μήκους 2,80cm  το οποίο καταλήγει σε κάθε άκρο σε φλάντζα πάχους 5cm.  Τέσσερις ξυλινους δοκούς στήριξης διατομής 10χ10cm, μήκους 2,20cm  που συνδέονται ανά δύο σε σχήμα «Λ» σε κάθε πλευρά της κούνιας. Δύο φλάντζες  όμοιες με τις φλάντζες που καταλήγει η οριζόντια δοκός πάχους 5cm 

Η φλάντζες στα άκρα της οριζόντιας δοκού συνδέονται με τους ξυλινους δοκούς και τις φλάντζες πάχους 5cm  με  εξι  βιδές Μ12 και παξιμάδια ασφαλείας.

Στην οριζόντια μεταλλική δοκό τοποθετούνται δυο κουζινέτα. Τα κουζινέτα είναι τοποθετημενα σε αποσταση γυρω στο 1,60 το ενα απο το αλλο επανω σε αυτα γινετε κρεμαση του καθισματος (φωλια).

Το κάθισμα  είναι πιστοποιημενο από μαλακό  καουτσούκ με προστασια απο υπεριωδη ακτινοβολια

Στους ξυλινους δοκούς τοποθετούνται οι βάσεις πάκτωσης διαστάσεων 10χ10χ65cm . Η ολη κατασκευη πακτωνετε στο εδαφος με προσοχη να μην ακουμπαει το ξυλο στο εδαφος για αποφυγη υγρασιας.

Χωρος ασφαλειας οργανου  7,50χ3,00cm 

Ηλικιες 1-14 ετων

ΞΥΛΕΙΑ

Το ξύλο  το οποίο χρησιμοποιείται  είναι σύνθετη αντικολλητή ξυλεία πεύκης Σουηδίας, σύμφωνη με τα πρότυπα.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα πλαστικά στοιχεία  του εξοπλισμού έχουν μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι ακίνδυνα για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιων
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα  ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα βερνίκια και τα χρώματα  ειναι μη τοξικα  

Όλες οι διαδικασίες εργασιών  διεξάγονται σύμφωνα με:
• Τα πρότυπα ΕΝ 1176 1-6, 
• Το σύστημα ποιότητας ISO 9001 : 2008

• Το συστημα περιβαλλοντικης διαχειρησης ISO 14001:2004

 

 

 

Tags: koun,