Κωδικός Προϊόντος: K 15Α
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€

Ποσότητα:

 

Κωδικός : 15Α

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΟΥΝΙΑΣ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

 Διαστάσεις :2,10 υψος 1,80 πλατος 2,30 μηκος .Αποτελείται από ένα οριζόντιο  ξυλινο δοκο  8Χ15 και μήκους 2,30  το οποίο καταλήγει σε κάθε άκρο σε  ξυλινους δοκούς στήριξης διατομής 10χ10cm, μήκους 2,20cm  που συνδέονται ανά δύο σε σχήμα «Λ» σε κάθε πλευρά της κούνιας  με  εξι  βιδές Μ16 και παξιμάδια ασφαλείας.

Στην οριζόντια ξυλινη δοκό τοποθετούνται τέσσερα κουζινέτα. Τα κουζινέτα είναι τοποθετημένα κατά ζεύγη αφήνοντας κενό 60cm .

Το κάθισμα νηπιων είναι απο σωληνα Φ23  και ξυλο κοντρα πλακε θαλασσης και φερει ζωνακι ασφαλειας στο μπροστινο μερος,και το καρεκλακι παιδων κατασκευαζετε απο λαμα 6Χ30 και ξυλο σουηδικο 5Χ20Χ42 

Στους ξυλινους δοκούς τοποθετούνται οι βάσεις πάκτωσης διαστάσεων 10χ10χ65cm . Η ολη κατασκευη πακτωνετε στο εδαφος με προσοχη να μην ακουμπαει το ξυλο στο εδαφος για αποφυγη υγρασιας.

Χωρος ασφαλειας οργανου  7,50χ3,50 cm 

ΞΥΛΕΙΑ

Το ξύλο  το οποίο χρησιμοποιείται  είναι σύνθετη αντικολλητή ξυλεία πεύκης Σουηδίας, σύμφωνη με τα πρότυπα.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα πλαστικά στοιχεία  του εξοπλισμού έχουν μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι ακίνδυνα για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιων
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού (βίδες, σύνδεσμοι κλπ) είναι κατασκευασμένα  ώστε να αντέχουν στη διάβρωση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα βερνίκια και τα χρώματα  ειναι μη τοξικα